Hírek - Sikeres volt a VII. Attila kupa a Kincsem Lovasparkban
2014.05.26   13:06

2014 május 24-én már hetedszer rendezte meg klubunk, az Airnergy HFC és a Kincsem Lovaspark az Attila kupát. A tápiószentmártoni lovaspark Attila napjával egybekötött tornán 4 korosztály csapatai (az U7, az U9, az U11 és az U13) mérkőztek meg egymással.

Az idővel nagy szerencsénk volt, hiszen egész nap szépen sütött a nap, délutánra, mikor már mindenki elfáradt, beborult az ég, hogy kissé lehűlhessen a levegő, de a vihar szerencsére elkerült bennünket. A tornán nagyon sportszerű csapatokat láthattunk, a pályán és a pályán kívül is jó hangulatban zajlott a torna. A tornáról készült fotóalbumot ide kattintva az Airnergy HFC Facebook oldalán tekinthetik meg. Ezúttal is szeretnénk megköszönni a Kocsi családnak és a teljes Kincsem Lovasparknak, hogy vendégül láttak minket!

U7-ben az Aranyszarvas SE, a Nagykáta, a Cegléd, továbbá a Szolnok és az Airnergy HFC két-két csapattal képviseltette magát. A csoprotmeccsek után először elődöntőt, majd helyosztót játszottak a csapatok. A 3. helyért vívott harcban büntetők döntöttek, amiben a Nagykáta bizonyult jobnak a Ceglédnél, a döntőben pedig a Szolnok sárga csapata győzte le az Airnergy fekete csapatát.

A végeredmény:

1. Szolnok sárga
2. Airnergy fekete
3. Nagykáta
4. Cegléd
5. Szolnok fehér
6. Aranyszarvas SE
7. Airnergy zöld

Az U9-eseknél a résztvevők a Cegléd, a Gyáli Lurkó, a Nagykáta, az Aranyszarvas SE, az FC Budapest, a Jászberény, a Szolnok és az Airnergy voltak. Az egyel kisebbekhez hasonlóan az U9-esek is először csoportmeccseket, majd alsó- és felsőházi rájátszás meccseket, majd helyosztókat játszottak. Az izgalmas párharcok között itt is akadt egy büntetőpárbaj, a Jászberény és a Gyál 7-esekkel döntötte el, ki játszhat az 5. és ki a 7. helyért. 

A végeredmény:

1. Szolnok
2. FC Budapest
3. Aranyszarvas SE
4. Airnergy HFC
5. Jászberény
6. Nagykáta
7. Gyál
8. Cegléd

Egyéni díjazottak:

Gólkirály - Szabadi Roland (Szolnok)
Legjobb kapus - Mózes Bence (Aranyszarvas SE)
Legjobb mezőnyjátékos - Urbán Péter (FC Budapest)

Az U11-ben egy csoport volt, így körmérkőzések döntöttek a végső eredményről. A résztvevők a Cegléd, a Kőbányáért SE, az Aranyszarvas, a Nagykáta és az Airnergy voltak. Ebben a korosztályban az utolsó meccsre is jutott bőven izgalom, hisz a 2. és a 3. hely sorsa a Nagykáta - Aranyszarvas meccsen dőlt el, melyet a tápiószentmártoniak előnyből, mégis a Nagykáta szerezte meg az ezüstöt.

A végeredmény:

1. Cegléd
2. Nagykáta
3. Aranyszarvas SE
4. Kőbányáért SE
5. Airnergy HFC

Egyéni díjazottak:

Gólkirály - Juhár András (Cegléd)
Legjobb kapus - Sebella Dominik (Aranyszarvas SE)
Legjobb mezőnyjátékos - Varga Koppány (Nagykáta)

A legnagyobb korosztályban, az U13-asoknál, ahogy az U11-ben, körmérkőzések döntöttek az eredményről, a résztvevők az FC Budapest, az Aranyszarvas SE, a Nagykáta és az Airnergy együttesei voltak.

A végeredmény:

1. Aranyszarvas SE
2. FC Budapest
3. Airnergy HFC
4. Nagykáta

Egyéni díjazottak:

Gólkirály - Mészáros Richárd (Airnergy HFC)
Legjobb kapus - Csutorka Márk (Aranyszarvas SE)
Legjobb mezőnyjátékos - Stribek Alen (FC Budapest)

Köszönjük mindenkinek, aki eljött, köszönjük a játékosoknak, az edzőknek és a szülőknek, hogy ilyen jó hangulatú, sportszerű tornát rendezhettünk. Köszönjük a Kocsi családnak és a Kincsem Lovaspark dolgozóinak, hogy segítségükkel hozzájárultak, hogy igazi futballünnep lehessen a résztvevőknek a május 24! 

 

Támogatóink
2013 Minden jog fenntartva. Airnergy Hungary Football Club 2008
Weboldalt készítette: