Hírek - Szerdai bajnokik: U19, U16, U14
2014.05.22   18:20

Szerdán az Építők pályára látogatott a Tápiószecső U21-es és U17-es csapata. A mi oldalunkról az U19 és az U16 összességében jól teljesített, hisz míg az idősebbek 1-1-es döntetlent értek el, addig a fiatalabbak 11-2-es győzelmet arattak.

Pályára lépett még az U13-as csapatunk, mely szerda délután Vácra utazott és szerencsétlen 7-0-ás vereséget szenvedett.

Az U16 győzelmével biztossá vált a dobogó, azonban az még kérdés, hogy csapatunk oda tud-e érni a 2. helyre. A hátralévő két mérkőzésen a mieink a Grund csapatával (akiket idegenben 2-1-re vertünk) és a Kecskeméttel játszanak, míg a két ponttal előttünk álló Gödöllő Veresegyházra 

 

U19


Airnergy HFC - Tápiószecső 1-1 (1-1)

Összeállítás: Keserű - Simon, Zsapka (Balogh), Varga, Gauzer - Méder (Sipos), István (Gulyás), Dévényi, Baksa (Bujbáczi) - Földi, Maka

Csere: Lajtos, Sipos, Bujbáczi, Gulyás, Balogh, Pallus

Gólszerző: Zsapka

Edzői értékelés (Gulyás Csaba): Nagyon jól kezdtük a mérkőzést, már az első percben gólt lőttünk, de ennek a folytatása sajnos elmaradt. A felnőtt csapatukból megerősített ellenfél keményen és többször durván védekezve útját állta támadásainknak, amelyből hiányzott a kreativitás és az átütőerő. Küzdelmes mérkőzést játszottunk és összességében a döntetlennel reális eredmény született.

 

U16


Airnergy HFC - Tápiószecső 11-2 (7-1)

Összeállítás: Nádasi - Berki K. (Szabó), Berki A., Keszthelyi, Králl (Kozma) - Fodor, Dévényi  D., Jakubek - Szerdai (Antal), Dévényi M. (Schenk), Daruka (Bakos)

Cserék: Sásdi, Szabó, Antal, Kozma, Schenk, Bakos

Gólszerzők: Dévényi M. (2), Jakubek (2), Daruka, Fodor, Szerdai, Dévényi D., Berki A., Keszthelyi, Antal

Edzői értékelés (Simon Péter): Az első perctől kezdve határozottan és ötletesen futballoztunk, és el is döntöttük a mérkőzést, már az első félidőben.  Amit megbeszéltünk a mérkőzés előtt, sikerült  betartanunk.  Annak is örültem, hogy az előző mérkőzéshez képest nagyot javult a játékunk mind a mezőnyben, mind a támadásban is. De sajnos elkerülhető két gólt kaptunk, amit még egy ilyen csapat ellen sem engedhetünk meg! Gratulálok a csapatnak!

 

U14


Vác - Airnergy HFC 7-0 (4-0)

Összeállítás: Dallos - Pesti, Kelemen, Naphegyi, Kaplár - Balogh, Sásdi, Varga - Dudás, Mészáros, Szabó

Cserék: Nagy, Szijártó, Vonnák, Andrási




 

 
 

Támogatóink
2013 Minden jog fenntartva. Airnergy Hungary Football Club 2008
Weboldalt készítette: