Hírek - Szintfelmérő a Szilyben
2017.09.22   13:57

Felmérő a Szilyben:

Egyesületünk legfiatalabb gyermekeit teszteltük múlt szombaton a Szily Kálmán Szakközép iskola tornatermében. Mintegy 80 gyerek jelent meg a teszten, ahol egyszerű labdás feladatok, mint emelgetés, T-teszt és kapura lövés várta őket.

A napot a legkisebbek kezdték, míg délután már a Bozsik korosztályok legidősebbei zárták a napot.

A felmérés jó hangulatban telt, és reméljük az egész szezon így telik majd ezeknél a korosztályoknál a majdnem teljesen új edzőgárda vezetésével.

Az U9-es csapat élére Szabó Ádám került, aki tavaly a 2010-esek edzője volt, és most a 2009-esekkel kiegészülve irányitja majd csapatát. Ádám egyike az első Airnergys játékosoknak, valamint az MTK színeiben, ahol, jelenleg is játszik, már az NBI-ben is bemutatkozhatott. Mindemellett felnőtt futsal csapatunk oszlopos tagja.

Az U11 edzője, egy a klub vezetése számára szintén nem ismeretlen személy került. Berkes Máté több évet játszott a csapatnál Pördi Ádám irányitása alatt. Tavaly sikeresen lerakta az első edzői diplomáját is, a Testnevelési egyetem tanulója, valamint felnőtt csapataink tagja is ebben a szezonban.

Az U13 edzője és egyben a Bozsik korosztályok koordinátora Keserű László, aki jóval rutinosabb edző fiatalabb kollegáinál. Szintén nem ismeretlen a klubnak, hiszen dolgozott már az Airnergynél. Az ő segítségével klubunk célja egy masszív utánpótlás bázis kialakítása a jövőre nézve.

 

 

 

Támogatóink
2013 Minden jog fenntartva. Airnergy Hungary Football Club 2008
Weboldalt készítette: