Hírek - Szombaton Monoron léptek pályára hölgyeink!
2019.01.14   11:37

2 korosztályunk lépett pályára szombaton a Pest Megyei Szövetség által rendezett futsal7vége keretein belül. Felnőtt női csapatunk a D-csoportba kerül, ahol a KISE, valamint az Ócsa csapatával kellet mérkőzniük.

Az első mérkőzésen végig fölényben játszottak Kincses Ernő tanítványai és könnyed 12 gólos győzelmet arattak. A második mérkőzésen a csoport elsőségért folyó versenyben a KISE ellen léptünk pályára, mivel szintén megnyerték az Ócsa elleni mérkőzésüket. A találkozón a mi akaratunk érvényesült. Magabiztos játékkal 8 gólos győzelem született, ezzel pedig egyenes ágon jutottunk tovább. 



U16-os csapatunk is pályára lépett a felnőttek között, az E jelű csoportban. Amazon foci SE I. és a Csepel FC csapata volt az ellenfél. Az első találkozót az Amazon ellen vívtuk. A mérkőzésen mindkét oldalon nagy lehetőségek maradtak ki, ám a második játékrész utolsó perceiben 2 góllal alul maradtunk. A Csepel ellen már felszabadult, magabiztos játékkal sikerült győztesen elhagyni a játékteret. 5-0. A csoport második helyén végezve vígaszágra kerültek fiataljaink.

Támogatóink
2013 Minden jog fenntartva. Airnergy Hungary Football Club 2008
Weboldalt készítette: