Hírek - Tízesre játszottunk
2015.03.15   12:32

A hatodik és a hetedik helyen álló csapat mérkőzése, legyen bármely bajnokságban, a várakozások szerint általában szoros, kiegyenlített találkozó, melyen egy-két gól is döntő lehet. U14-es csapatunk a Salgótarjánt fogadta, a két csapat azonos pontszámmal állt a mérkőzést megelőzően, közvetlenül az élboly mögött - a találkozó tétje tehát az volt, tudunk-e tapadni az előttünk állókra, és ezzel harcban maradni az érmes helyezésekért. Mindkét gárda biztató előjelekkel várta a mérkőzést: a nógrádi csapat 7-1-es, mi pedig 11-2-es sikerrel melegítettünk legutóbbi meccsünkön.
Akik szoros, kiélezett összecsapásra számítottak, csalódniuk kellett, mert a három pont sorsát már az első játékrészben eldöntöttük, négyszer találtunk be, ellenfelünknek nem futotta szépítésre. A második félidőben is ott folytattuk, ahol az elsőt abbahagytuk, és újabb hat gólt rámoltunk be ellenfelünk kapujába, így végül imponáló gólkülönbségű sikerrel jeleztük, számolni kell velünk a folytatásban.

AIRNERGY FC - SALGÓTARJÁNI BTC 10 - 0 (4 - 0)
Hegyi - Pesti, Balogh, Kelemen, Kövesdi - Sásdi, Varga R., Varga G. - Vinkó, Pásztor, Dudás
cserék: Kaplár, Szíjártó, Virtyó, Naphegyi
gól: Pásztor(5), Vinkó(2), Dudás, Varga, Szijártó

Értékelés:
A védelem közepét a héten elvesztettük, ezért több játékosnak más pozícióban kellett játszania, mint amit megszokott. Szerencsére elég bő a keret ahhoz, hogy ilyen esetekben se kelljen nekünk alkalmazkodnunk az ellenfelünkhöz. A mérkőzést már az első félidőben sikerült eldöntenünk a jó helyzetkihasználásunknak köszönhetően. Rengeteg támadást vezettünk a széleken, és ezúttal a pontos beadások és hatékony befejezések sem maradtak el. A második játékrészben sem vettünk vissza, további gólokat szereztünk, így a végére nagy arányú győzelmet arattunk.

                                                              Magyar Krisztián 

Támogatóink
2013 Minden jog fenntartva. Airnergy Hungary Football Club 2008
Weboldalt készítette: