Hírek - Top Football Labdarúgó Akadémia: Várjuk a jelentkezőket!
2017.11.02   13:02

Várjuk a 8. osztályos 2002, 2003 vagy 2004-es születésű, több éves előképzettséggel rendelkező fiúk és lányok jelentkezését. Az országban egyedülálló módon a kor követelményeinek megfelelő sportszakmai képzésen túl, nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy játékosok a civil életben elengedhetetlen piacképes tudást szerezzenek. A négy éves oktatás végén érettségi bizonyítvány mellett, egy műszaki informatikus szakképesítésnek és egy középfokú nyelvvizsgának is birtokában lesznek a fiatalok. Továbbá lehetőség nyílik további egy évfolyamon, technikusi minősítés megszerzésére is. Kiemelt figyelmet fordítunk, nem csak a labdarúgáshoz elengedhetetlen technikai, taktikai és kondicionális képzésre, de az egészséges terhelés-pihenés arány kialakítására, a megfelelő tápanyag és vitamin bevitelre, valamint a mentális felkészítésre is.

Sportszakmai programunk:

Edzésprogram: hetente két délelőtti, öt délutáni edzést tartunk. Az edzések során törekszünk mind az egységes csapatjáték kialakítására, mind az egyéni képességek fejlesztésére.

Szakmai stáb: Az akadémiai csapatok munkáját a vezető- és pályaedző mellett, kapusedző, kondicionáló és rehabilitációs szakember, diabetikus, valamint masszőr is segíti.

Létesítmény: A sportpályák és a kollégium az iskola területén helyezkedik el. Az edzések és mérkőzések az iskola területén létesülő új műfüves és füves labdarúgó pályákon lesznek.

Versenyeztetés: A 2018-2019-es szezonban az Airnergy HFC U16-os csapataként az  MLSZ U17 III. osztályában  szerepel majd a korosztály.

Az akadémiáról kikerülő kiemelt tehetségeink további sportkarrierjének töretlen fejlődését a MED-SPORT Sportmanager Iroda segítségével biztosítjuk.

A kiválasztó edzéseken való részvételhez előzetes regisztráció szükséges. Jelentkezni, a www.airnergyfc.hu honlapon, az Akadémia menüpont alatt található jelentkezési lap kitöltésével és elküldésével lehet.

Minden jelentkezőt e-mailben értesítünk, a kiválasztó edzés időpontjáról.


Támogatóink
2013 Minden jog fenntartva. Airnergy Hungary Football Club 2008
Weboldalt készítette: