Hírek - Tornagyőzelem veretlenül
2015.03.17   00:58

Megrendezésre került a IX. Tolnai Futsal Napok, melynek keretein belül több korosztályban is egész napos futsal tornára került sor. Egyesületünket az U17-es korosztály képviselte, akik igencsak letették a névjegyüket: három győzelemmel és egy döntetlennel, veretlenül megnyerték a körmérkőzéses rendszerben lebonyolított tornát. 

Első ellenfelünk a Dunakeszi gárdája volt, akiket a futsalban mindig megsüvegelendő módon, kapott gól nélkül győztünk le. Ezután a Subotica következett, ők ugyan kétszer is betaláltak a kapunkba, ám győzelmünk nem forgott veszélyben. Harmadikként a házigazda Tolna MÖZS ellen léptünk pályára, és az értük szorítókat újabb kapott gól nélküli sikerrel keserítettük el. Utolsó ellenfelünk a Gyöngyös volt, ellenük megszakadt a makulátlan mérleg, de az egy pont is azt jelentette, hogy a mi nyakunkba akasztják az aranyérmet! 

DUNAKESZI - AIRNERGY FC 0 - 4

AIRNERGY FC - SUBOTICA 8 - 2

TOLNA MÖZS - AIRNERGY FC 0 - 5

AIRNERGY FC - GYÖNGYÖS 1 - 1

A tornán résztvevő játékosok: Nádasi, Szabó, Ferenczi-Bakó, Szegő, Brganunc, Zsíros, Králl, Dévényi D., Kocsi, Berki A., Dévényi M., Berki K., Schubert

Támogatóink
2013 Minden jog fenntartva. Airnergy Hungary Football Club 2008
Weboldalt készítette: