Hírek - U13: Ezüstérem a pünkösdi foci fesztiválon
2014.06.18   12:22

2014 pünkösd vasárnapján és hétfőjén klubunk négy korosztálya vett részt az MLSZ Budapesti Igazgatósága által szervezett Pünkösdi Gyermek Futball Fesztiválon, amely Pestszentimrén, Pestszenlőrincen, a XVI. Kerületben és Csepelen két helyszínen zajlott. Az U7, az U9, az  U11 és az U13 is részt vett a tornán, legidősebbjeink ezüstéremmel távoztak, az U11 a 4. helyet szerezte meg, a két kisebb korosztályunk pedig tartalékos összeállításban a 11. helyen zárt.

Az U13-as csapat vezetőedzője, Magyar Krisztián foglalta össze az eredményeket és a tornán nyújtott teljesítményt értékelte:

U13-as csapatunk a szezon zárásaként a III. Budapesti Pünkösdi Gyeremek Futball Fesztiválon vett részt. Az első napon a tét az volt, hogy a csoportküzdelmek után a csapat az alsó vagy a felsőház tagjának mondhatja e magát. Mérlegünk 2 győzelem, 1 döntetlen 1 vereség volt mellyel csoport másodikként biztosítottuk helyünket a másnapi felsőházi rájátszásra.

Airnergy HFC - III. Ker. TVE 0-0
Airnergy HFC - Pénzügyőr SE 1-0
Airnergy HFC - AC Zrínyi 3-0
Airnergy HFC - Gloriett SE 0-3

A fesztivál második napján az A csoport első helyezett csapatával a Pásztói ULC- vel csaptunk össze és szoros mérkőzésen 2-1-es győzelemmel kerültünk a legjobb 4 közé. A döntőbe jutásért ismét a III. Ker. csapatával hozott össze a sors minket és, ahogy a csoport meccsek alkalmával most is eldöntetlen maradt a két csapat küzdelme. A büntetőrúgásoknál mi céloztunk jobban, így bekerültünk a döntőbe, ahol a CSHC csapata várt ránk. A mindent eldöntő mérkőzésen egy jól eltalált lövés után hátrányba kerültünk de, ahogy a torna alatt többször is nem pánikoltunk és hamar egyenlítettünk. A rendes játékidőben az eredmény már nem változott így jöhetett az orosz rulett. Az első három büntető után eldöntetlen maradt az állás, majd a szétlövésben mi hibáztunk először így kénytelenek voltunk beérni a második helyezéssel.

Negyeddöntő:
Airnergy HFC - Pásztói ULC 2-1

Elődöntő:
Airnergy HFC - III. Ker TVE 2-2 / büntetőkkel 3-2 /

Döntő:
Airnergy HFC - CSHC94 SE 1-1 / büntetőkkel 4-5 /

A tornán résztvevő csapat tagjai:
Hegyi, Deli, Pesti, Kelemen, Kaplár, Naphegyi, Nagy, Szijártó, Varga, Sásdi, Balogh, Mészáros, Dudás, Vonnák

Összességében a torna nagyszerű zárása volt az évnek. Ahogy az már az utolsó három nagypályás mérkőzésen, ezen a fesztiválon is kristálytisztán látszott a csapatjátékban az előrelépés ami most már magabiztossággal és a kellő mentális erővel is párosult. Jó úton járunk!

A tornán az U11-es csapatunk a 4. helyen zárt, az U9 és az U7 pedig a 11-11. helyen.

Támogatóink
2013 Minden jog fenntartva. Airnergy Hungary Football Club 2008
Weboldalt készítette: