Hírek - U14 Edzőmérkőzés III.Kerület TUE - Airnergy HFC
2014.02.09   20:16

Edzőmérkőzés

III. Ker TUE - Airnergy HFC 5 : 0

10.00h III.kerület Kalap utca Műfű

Dallos ( Andrási ) - Pesti, Naphegyi, Nagy, Kaplár - Kelemen, Balogh, Varga ( Vonnák ) - Dudás, Mészáros, Sebők ( Sásdi )

Ellenfelünk a II. Osztály U14 Közép Nyugati csoport 7. helyén áll. 24 megszerzett pontjával pontosan 15 ponttal azaz öt győzelemmel többet szerzett mint mi, ez a különbség ma is meglátszott a két csapat között. 

Az első félidőben labdakihozatalaink csak a saját térfelünk közepéig tartottak, sajnos a védelemből felpasszolt labdáknak csak kevés folytatása volt. A mérkőzés előtti eligazításon megbeszéltük, hogy azokat a labdákat amelyeket megszerzünk nem rúgjuk el, hanem megpróbáljuk megjátszani. Az ebben a játékrészben kapott három gólból kettőt mégis úgy kaptunk, hogy a labdát azonnal visszaadtuk az ellenfélnek, akik az ajándék labdákat gólra is váltották. Labdajáratásunk egyenlőre sok hibával társul, ami mindíg veszélyt rejt magában, de csak ezért nem térhetünk le a megkezdett útról. 

A második félidőben több jó támadásépítésünk is volt, a bal oldalon már egyszer kétszer sikerült létszámfölényt kialakítani a belépő szélső védő segítségével. Ezekből gólt kellett volna rúgnunk de a befejezéseknél rossz megoldásokat választottunk. Ennek a játékelemnek egyre többször meg kell jelennie mindkét oldalon, így nagyobb veszélyt jelenthetünk az ellenfél kapujára.

Előrelépés szükséges még, abban is hogy a támadásainkat nagyobb létszámban kísérjük el, ezért, hogy ne létszámhátrányban érkezünk az ellenfél kapuja elé. 

A jövőhéten két edzőmérkőzés is szerepel a programban, ahol a mai tapasztalatokat hasznosítva próbálunk előre haladni.

Magyar Krisztián

Támogatóink
2013 Minden jog fenntartva. Airnergy Hungary Football Club 2008
Weboldalt készítette: