Hírek - U16-os rangadó a láthatáron
2014.03.21   19:02

U21


 

A legidősebb korosztályunk 23-án vasárnap Monorra látogat. A hazaiak mindössze három hellyel és hat ponttal állnak előttünk a bajnokságban, igaz kétszer annyi meccsen diadalmaskodtak, mint mi. Négy győzelmüket a BKV (5-1), Budaörs (2-1), a Siófok ellen (idegenben 3-5, otthon 3-1) szerezték, míg pontot idegenben a REAC ellen (2-2) szereztek. A felsorolásból is kiderül, hogy az előző mérkőzésünkön, amit a Monor ellen vívtunk, mi kerültünk ki győztesen. Tavaly szeptemberben egy négyessel küldtük őket haza, Tokodi Sándor három és Maka Alex egy góljával. Egy esetleges győzelemmel a csapat elmozdulhatna a tabella utolsó helyéről.

U19


 

A szombati, Veresegyház elleni meccs azért lesz érdekes, mert a tabellán közvetlen közelünkben elhelyezkedő csapatok (Grund, Gyöngyös, Pásztó) közül kettő is rangadót játszik a hétvégén, így egy nyert meccsel feljebb lehet lépni a tabellán. Míg a Grund a Kecskeméttel, addig a Pásztó a listavezető REAC-cal játszik. Persze a Veresegyház sem gyenge csapat, ők azok, akik 10 ponttal az említett mezőny előtt tanyázik, a 4. helyen. Az előző mérkőzésen idegenben játszottunk velük 0-0-s döntetlent. A Veresegyház azért is lehet nehéz ellenfél, mert idegenben mindössze egyszer veszítettek pontot, akkor a két ponttal előttünk álló Pásztóval játszottak 1-1-et. 

U17


 

Jó formában van az U17-es csapatunk, múlt héten a listavezető Tatabányát vertük itthon 1-0-ra. Ennek (és a 6 meccses győzelmi sorozatnak) köszönhetően beértük riválisunkat. Ezért sem szabad a következő meccset sem félvállról venni, hiszen egy esetleges pontvesztés esetén szinte a kukába dobnánk a múlt heti bravúrt. Az U21-hez hasonlóan az U17 is Monoron játszik vasárnap. A Monor hiába áll a tabella utolsó előtti helyén és hiába mindössze csak 5 meccsen szereztek pontot, ők is két góllal verték idegenben a Siófokot (2-4), mint mi (0-2) és szintén idegenben játszottak döntetlent azzal a Váccal (1-1), akitől mi hazai pályán kikaptunk (0-2). A Monor ezen a két meccsen kívül pontot szerzett még a REAC-tól (0-0), a Budaörstől (5-1) és az előző fordulóban, idegenben a Csepeltől (1-2). Tavaly, hazai pályán Bujbáczi Roland (2) és Erdei Viktor góljaival 3-0-ra nyertönk. A Tatabánya a hétvégén otthon játszik a Soroksárral, akit minden bizonnyal legyőz majd. Így kötelező a győzelem Monoron.

U16


 

Az U16 számára a dobogós hely megtartása szempontjából nagyon fontos lesz ez a meccs. Igaz, három ponttal megelőzzük a tabellán vendégeinket és egy meccsel kevesebbet is játszottunk, mint ők, de egy hazai vereséggel hamar nehéz helyzetben találhatjuk magunkat. A Veresegyház 10 győzelemmel, egy döntetlennel és 5 vereséggel áll a táblázat 4. helyén. Az egy döntetlenjét azzal a Gödöllővel játszotta idegenben (2-2), akitől mi két hete vereséget szenvedtünk. Öt vereségét sorrendben Gyöngyöstől (4-2), tőlünk (0-1), a Grundtól (5-1), a Kecskeméttől (0-7) és a Tepiószecsőtől (3-4) szedték össze. Az előző egymás elleni mérkőzésünkkor szoros meccsen 1 gólos győzelmet arattunk. Azon a meccsen közel 60 percet is emberelőnyben játszhattunk, amit a 67. percben Jakubek Norbert gól-előnnyé is változtatott. Ha a hétvégén itthon tartjuk a 3 pontot, a vesztett pontokat számolva 9 ponttal előzzük meg a Veresegyház csapatát és megerősítjük helyünket a tabella 3. helyén.


U14


 

Az U14-es csapat ellenfele a hétvégén az U17 nagy riválisa, Tatabánya lesz. A 4. helyen álló csapat kétszer annyi meccset nyert, mint amennyit elveszített, így 12 győzelemmel, 0 döntetlennel és 6 vereséggel állnak harcban a dobogóért. A Tatabánya sokkal gyengébb idegenben, míg hazai pályán összesen egyszer, addig vendégként ötször is vereséget szenvedtek (Vác 2-1, Csepel 6-2, Gyöngyös 3-1, Jászberény 7-1, Monor 5-3). A tavalyi mérkőzésen, Tatabányán 3-0-ra kaptunk ki tőlük. A Tatabánya két legjobb góllövője Nagy Kevin Medárd (16 gól) és Süvegh Barnabás (10), rájuk érdemes lesz odafigyelni.

 

Támogatóink
2013 Minden jog fenntartva. Airnergy Hungary Football Club 2008
Weboldalt készítette: