Hírek - U17: Győzelem a bajnoki nyitányon...
2020.09.02   14:32



Stefkó Ferenc:
-A meccset kicsit álmosan kezdtük. A lányok nagyon meg voltak illetődve, ennek köszönhetően sokat hibáztak, és sok helyzet kimaradt. A 2. félidőben sikerült fejben mindent helyretenni, a helyzeteinket gólra tudtuk váltani. A csapat rövid ideje van együtt, még szoknunk kell egymást, és a nagy pályás játékot. A lányokkal nagyon elégedett vagyok, jó úton haladunk.




Stefkó Ferenc: -A lányoknak nehéz feladat volt az ellenfél védelmének feltörése az első félidőben. A kapura rúgásainkat nagy bravúrokkal hárította a hazaiak hálóőre. A játékosaim kitartásának köszönhetően az első félidőt 2 gólos előnnyel zártuk. A 2. félidőben az ellenfél játékosai elfáradtak, így kihasználtuk az erőfölényünket, és gyarapítani tudtuk a gólok számát. Gratulálok a lányoknak!



Pintér Róbert: -Szép gólokat szerezve megérdemelt győzelmet arattunk. Sok jó egyéni teljesítmény volt a csapatunkban, valamennyi játékosomat dicséret illeti a hozzáállásáért. Mérkőzésről mérkőzésre javul a formánk és a játékunk is egyre stabilabb ez mindenképpen önbizalommal tölt el a következő mérkőzéseket tekintve.



Pördi Ádám: -A szív diadala volt a mai győzelem. Kiegyenlített játékot hozott az első félidő, de amíg mi kihagytunk a helyzeteinket, addig az ellenfél két pontrúgás után eredményes tudott lenni. A második játékrészben beszorítottuk a vendégeket a kapjuk elé és fokozatosan felőröltük az ellenállásukat. Bár az utolsó percekben a szerencse is mellénk állt mégis azt gondolom, hogy megérdemelten tartottuk otthon a 3 pontot. Gratulálok a CSAPATNAK!



Keserű László: -Az első bajnoki mérkőzésünk sajnos sem a mutatott játék, sem az eredmény tekintetében nem sikerült jól. Nagyon rapszódikusak voltunk a mérkőzés közben is, voltak kifejezetten jó és kifejezetten rossz periódusaink a 90 perc során. A fordítás mindenképpen bíztatásra adhat okot a jövőben, de most az ellenfél kapuja előtt sajnos nem tudtuk kompenzálni a védekezésben elkövetett hibákat, ami vereséghez vezetett. A csapattal átbeszélve le kell vonni a megfelelő következtetéseket és reálisan értékelve a dolgokat arra kell törekedni a következő mérkőzésen, hogy ugyanilyen hibákat ne kövessünk el.

Támogatóink
2013 Minden jog fenntartva. Airnergy Hungary Football Club 2008
Weboldalt készítette: