Hírek - U19: Bíztató jelek
2016.02.09   22:39

U19-es csapatunk két edzőmeccset is játszott a felkészülés jegyében. Mindkét ellenfelünk a felnőtt BLSZ I. osztályában szerepel, így nem könnyű ellenfelekkel mérkőztünk meg. Bár sok volt a hiányzónk sérülések és betegség miatt, illetve az eredmény is elmaradt, már megmutatkoztak a fejlődés jelei a srácokon, ami jó irányba viheti tovább a hátralévő felkészülést.

 

THSE Sashalom - Airnergy FC U19 4-1 (2-0)

kezdő: Nádasi - Benedek, Juhász, Csatlós, Berkes - Unyi, Csikó, Brganunc, Dévényi - Horváth - Kocsi

cserék: Oláh, Balogh, Murai

gólszerző: Csatlós

"Jó mérkőzést játszottunk, ami remekül szolgálta a felkészülésünket. Mezőnyben egyenrangú ellenfelei voltunk BLSZ I. osztályú ellenfelünknek, de a technikai hibák és a rutintalanság eldöntötte a mérkőzést. Vasárnap hasonló mérkőzésen szorosabb eredményt várok a csapattól!" - Pördi Ádám, vezetőedző


A hétvégi mérkőzésen már nagyobb kerettel érkeztünk, ám továbbra is akadtak hiányzók. Ellenfelünket jól ismertük, hisz az utóbbi években többször is találkoztunk már velük. Bár rendre a hazaiak győztek ezeken a mérkőzéseken, mezőnyben általában partnerek tudunk lenni a játékban és ez vasárnap is így volt.

Ettől függetlenül sajnos hamar vezetést szerzett az Építők, amit gyorsan meg is dupláztak. Ekkor sikerült szépítenünk, de sajnos les miatt érvénytelenítették a találatot. Ezt követően kétszer is büntetőt ítéltek ellenünk, amiből egyet gólra is váltottak a kék-fehérek. A félidő előtt még egyszer betalált a hazai csapat, azonban még a vége előtt sikerült szépítenünk, Csikó lépett ki jól a védők között, majd elhúzta a kapus mellett a labdát és az üres kapuba gurított.

A második játékrészben mindkét csapat sokkal nyíltabb játékot mutatott, így váltakozva forogtak veszélyben a kapuk. Azonban míg nálunk ezek a helyzetek kimaradtak, addig az Építők a legtöbb helyzetét gólra váltotta. A vége felé aztán fellazult a hazaiak védelme és sikerült ez szép támadásvezetésből kijátszanunk a védelmüket és a sakk-matt helyzetből nem hibáztunk. A legvégén még egy büntetőhöz jutottunk, amit Kocsi szépen be is lőtt, így kialakítva a 6-3-as, klasszikusnak mondható végeredményt.

43. sz. Építők SK - Airnergy FC U19 6-3 (4-1)

kezdő: Kőnig - Benedek, Juhász, Csatlós, Balogh - Horváth, Unyi, Dévényi, Csikó - Murai,

cserék: Kakuszi, Oláh, Dávid, Kocsi

gólszerzők: Kocsi (2), Csikó

"Ez a mérkőzés is nagyon tanulságos volt számunkra. Sokat javult a rövid passzos játékunk, persze van még hová fejlődnünk. A védelmünknek még sokat kell keményednie ahhoz, hogy kapott gól nélkül tudjunk lehozni egy találkozót. Sokkal több helyzetet alakítottunk ki, mint a csütörtöki mérkőzésünkön és amennyiben csökkenteni tudjuk a "ki nem kényszerített" hibákat még ennél is veszélyesebbek lehetünk az ellenfeleink kapujára." - Pördi Ádám, vezetőedző











Fényképek forrása: http://43szepitoksk.hu/

Támogatóink
2013 Minden jog fenntartva. Airnergy Hungary Football Club 2008
Weboldalt készítette: