Hírek - U19, U17: Kettőből kettő
2016.06.03   10:30

U19

Szerda délután lejátszotta idei utolsó bajnoki mérkőzését a friss bajnok U19-es csapatunk, a második helyezett Budaörs ellen.

Ősszel, elég kellemetlen 3-0-s vereséget szenvedtünk hazai pályán, így bár nem volt már tétje a találkozónak, volt miért visszavágni. Tudatosan átengedtük a területet a hazaiaknak és kontrajátékra rendezkedtünk be. Az első játékrészben inkább a küzdelem dominált a kapuk ritkábban forogtak veszélyben. A kevés helyzet egyenlő arányban oszlott meg a két oldalon.

A második játékrészben egy pontrúgás után Dévényi harcosságának köszönhetően megszereztük a vezetést. A hazaiak egyre jobban kinyíltak és így egyre többet tudtunk kontrázni. Végül egyik kontratámadást sikerült góllal befejeznünk eldöntve ezzel a mérkőzést. Csikó góljával tehát a vége 2-0.

Nagy elégtétellel tölti el a csapatot, hogy sikerült visszavágni Budaörsnek, akiktől az egyetlen vereségünket szenvedtük el az idényben. Ettől függetlenül a Budaörs is minden dicséretet megérdemel, rendkívül tetszetős és eredményes játékot mutattak ők is, az egész idény folyamán. Bár a bajnoki címet már korábban bebiztosítottuk, így még magabiztosabb lett a vége, hisz 12 pontos fórral végeztünk a tabella élén.

U19 II. o. Közép A csoport, 30. forduló:

Budaörs – Airnergy FC 0-2 (0-0)

kezdő: Iváncsik – Benedek, Csatlós, Kakuszi, Juhász – Berkes, Kárpáti, Kablawi, Balogh (Csikó 68’), Unyi – Dévényi

gólszerzők: Dévényi (54’), Csikó (78’)

„Sikerült győzelemmel befejezni a bajnokságot, aminek mindannyian nagyon örülünk. Gratulálok a srácoknak az egész évben nyújtott, kiegyensúlyozott teljesítményhez! Minden ellenfelünknek jó feltöltődést kívánok a nyárra” – Pördi Ádám, vezetőedző


U17

Bár a bajnoki cím sajnos már elúszott, ahhoz, hogy megtartsa a második helyét U17-es csapatunk, hozni kell az utolsó két mérkőzését. Ennek az első állomása volt a Mészöly Focisuli elleni találkozó.

A mérkőzés elején érezni lehetett, hogy a srácok még nem dolgozták fel az előző két vereséget. Lassan és körülményesen járattuk a labdát, így a kapura is kevés veszélyt jelentettünk. Aztán a félidő végére megrázta magát a csapat és tíz percen belül el is döntöttük a találkozót Zsíros, Kiss és Lesti góljával.

A második játékrészben ott folytatta a csapat, ahol az elsőben abbahagyta, folyamatosan uraltuk a játékot és nyomás alatt tartottuk a hazaiakat. Ez eredménnyel is párosult és így Zsíros három, illetve Lesti góljával kialakítottuk a 7-0-s végeredményt.

U17 II. o. Közép A csoport, 23. (halasztott) forduló:

Mészöly Focisuli – Airnergy FC 0-7 (0-3)

kezdő: Jurassa – Kiss (Göncző 46’), Bloski, Petike, Szabó (Csopey 59’) – Zsíros, Potocska (Magony 46’), Lesti, Barta (Kardos 46’), Czinege – Jurecska

gólszerzők: Zsíros (33’, 52’, 53’, 85’), Lesti (45’, 64’), Kiss (35’)

„Nehéz volt felrázni a csapatot az elmúlt két vesztes meccs után, mert a második hely eléréséhez az utolsó két mérkőzést meg kell nyerni. Nem kezdtünk jól, kicsit álmosak voltunk, ritmus nem volt a játékunkban, de szerencsére előnnyel fordultunk. A második félidő is hasonlóan zajlott, de már nagyban uraltuk a játékot, helyzeteket dolgoztunk ki és magabiztos győzelmet arattunk. Gratulálok a győzelemhez!” – Simon Péter, asszisztens edző

Támogatóink
2013 Minden jog fenntartva. Airnergy Hungary Football Club 2008
Weboldalt készítette: