Hírek - U19, U18, U17, U16: Beszámoló az edzőtáborról!
2017.08.10   11:15

Egyesületünk legidősebb fiú korosztályai idén Mezőkövesden táboroztak, mindezt két turnusban.

U19, U18, U17

A múlt heti eseményekről Pördi Ádám számolt be:

„Augusztus 1-én érkezett meg Mezőkövesre az U19, U18, U17-es csapatunk.

A nagy kánikula ellenére napi háromszor tréningeztek a csapataink. Mivel a szállásunk közvetlenül a Zsóry-fürdő mellett volt így az edzőtábor folyamán két alkalommal is felfrissíthették magukat a srácok a strandon.

Edzőmérkőzéseinket a Mezőkövesd FC hasonló korosztályú csapataival vívtuk a pénteki és a szombati nap folyamán. Nem voltunk "kellemes" vendégek, mert mindhárom csapatunk meggyőző játékkal nyert vendéglátóink ellen.

U17 Airnergy FC - Mezőkövesd FC 7-1

U18 Airnergy FC - Mezőkövesd FC 5-2

U19 Airnergy FC - Mezőkövesd FC 3-1

Amellett, hogy remekül éreztük magunkat a felkészülésünket is tökéletesen szolgálta az itt eltöltött 5 nap. Köszönet a szívélyes vendéglátásért!”

 

U16

A csapat szombaton érkezett meg a táborba, a csapat új edzője Deszatnik Péter vezetésével. Korábban feltettünk pár kérdést „Deszka” bának:

Mennyire ismerte és követte csapatunkat az elmúlt években?

„Örömmel válaszolok a kérdésekre, amelyek közül az elsőre azt a választ adnám, hogy a klub fejlődését és törekvéseit kezdetektől fogva, ha nem is közvetlen közelről, de azért figyelemmel kísértem. Korábbi korosztályos csapataim kezdetben tornákon, később pedig bajnokságokban is összemérték erejüket az Airnergy fiataljaival.”

 

Mit szeretne elérni egyesületünknél? 

„Mindenkori edzői elvárásom magammal szemben a korosztály megismertetése az életkoruknak megfelelő képzettségi szinttel, valamit ennek a minél magasabb nívójú elsajátítása legfőképp posztspecifikusan.”

 

Végül egy személyesebb kérdés: mit csinál, ha épp nem a labdarúgással foglalkozik?

„Amikor pedig nem a focival foglakozom, igyekszem jó társaságban, kellemes környezetben, tartalmas programokkal eltölteni az időt.”

 

Már ebből kiderülhet, hogy a csapat jó kezekben lesz nála, nem volt ez másképp ez az edzőtáborban sem, ahol az 5 nap folyamán jelentős terhelés érte a fiúkat, mely az utolsó napon játszott Mezőkövesdi mérkőzés második félidejében érződött legjobban. Megszerezte ugyan a vezetést a csapat, de ezután jelentősen elfogytak mind testben és fejben is. Tanulságos héten van túl a csapat számára, mely a csapatépítéshez is nagyszerű eszköz volt.

 A fiúkat a lányok váltják a táborban, sikeres felkészülést kívánunk nekik is!

Támogatóink
2013 Minden jog fenntartva. Airnergy Hungary Football Club 2008
Weboldalt készítette: