Hírek - U20 Futsal: Hazai pályán növeltük az előnyt
2017.01.16   15:36

Fiú Futsal II. osztály U20 Észak-nyugati csoport 5. forduló

Magabiztos előnnyel várta U20as csapatunk a saját rendezésű tornát, melyre január 14.-ikén került sor a Gyulai István Általános Iskolában. A cél ennek az előnynek a növelése volt lehetőleg 100 százalékos teljesítménnyel. A csoport papíron 4 csapatos, de ismét csak 3 csapat jelent meg a tornán, így csupán 2 mérkőzést kellett játszanunk. Először a csoport második ELTE ellen, majd ezután közvetlenül a Lukács DSE ellen játszottunk.

 

Airnergy FC – ELTE-BEAC 7-2

Kezdő: Iváncsik – Szabó, Dévényi Dániel, Dévényi Donát, Dévényi M.  

Cserepad: Jurassa – Zsíros, Blonski, Petike, Kiss

Az egyetemiek számítanak a legnagyobb riválisnak a csoportban. Az első fordulóban elszenvedett vereség óta, azonban mindig sikerült felül kerekednünk rajtuk, és szerencsére ez most sem volt másképp. Habár nehezen indult a mérkőzés, mert hamar hátrányba kerültünk, de még a szünet előtt sikerült fordítanunk. A második félidőben csak tovább növeltük az előnyt, és a mérkőzés végére kialakítottuk az eddigi legnagyobb aranyú győzelmet az ELTE-vel szemben egy igen eseménydús mérkőzésen.

 

Airnergy FC – Lukács DSE Győr 6-2

Kezdő: Iváncsik – Szabó, Dévényi Dániel, Dévényi Donát, Dévényi M.  

Cserepad: Jurassa – Zsíros, Blonski, Petike, Kiss

Az ELTE elleni győzelem után, és a Törökbálint távolléte miatt fontos volt, hogy ne veszítsünk pontot és növeljük előnyünket az utolsó meccs megnyerésével. Végig uraltuk a játékot, de sokáig nem tudtunk kialakítani megnyugtató előnyt, idővel azért sikerült, így a vége magabiztos győzelem.

Két hét múlva a BEAC pályán folytathatjuk a győzelmi sorozatot, és jó lenne minél hamarabb bebiztosítani a helyünket a középdöntőben.

 

 

Támogatóink
2013 Minden jog fenntartva. Airnergy Hungary Football Club 2008
Weboldalt készítette: