Hírek - U7-es korosztály számára rendeztünk teremtornát...
2019.02.02   19:55

Első alkalommal rendeztük meg a Szily Kálmán Szakközépiskolában az U7-es korosztály számára kiírt utánpótlástornát. 5 csapat versengett körmérkőzéses rendszerben az aranyéremért. Fiataljaink mellett a Soroksár, Csepel, valamint a Kőbányáért két csapattal vett részt.
Az Airnergy színeit 3 játékos: Braganunc Erik, Horváth- Vántora Máté és Kozák Máté képviselte.



Egyesületünk kis labdarúgói az első mérkőzésen nagyarányú győzelmet arattak a Kőbánya II. ellen (9-1). A második mérkőzésen a Soroksár csapata ellen léptünk pályára. Potyogtak a gólok mindkét oldalon. Sajnos a lefújás után az ellenfél örülhetett a 3 pontnak (4-7). A soron következő mérkőzéseken sem sikerült megszereznünk a győzelmet, 1 góllal alulmaradtunk mindkét találkozón.

Bódis Csaba: A mai napon a csapatunk a IV. helyet szerezte meg, mégis elégedett vagyok a csapatommal. A srácok minden beleadtak, küzdöttek. Csere nélkül játszották végig a mérkőzéseiket. Büszke vagyok rájuk. A torna eredményének megkoronázásaként: csapatunkból került ki a legtöbb gólt szerző játékos: Brganunc Erik.



A dobogó harmadik fokára a Köbányáért I. csapata ért oda. A torna végül Csepel ezüstérmet, valamint Soroksár aranyérmet eredményezett.

A torna legjobb játékosa: Schirlin Sebő (Soroksár SC)
A torna gólkirálya: Brganuc Erik (Airnergy FC)

Gratulálunk!

2019. 02. 02.

Támogatóink
2013 Minden jog fenntartva. Airnergy Hungary Football Club 2008
Weboldalt készítette: