Hírek - U9: Tornagyőzelem Szlovákiában
2016.02.08   23:40

Legkisebb csapatunk a hétvégén a szlovákiai Gútán vett rész egy hatcsapatos mini-tornán. A résztvevő csapatok: Gúta, Palárikova, Cicov, Nitra, sötét- és világoskék, Airnergy FC.

A házigazdák nem voltak ismeretlenek számunkra, mivel decemberben már megmérkőztek a felek, akkor a házigazdák győztek 2-1-re.Szerencsére sikerült a visszavágás, nem is akárhogy, azonban kezdjük az elején.


Először a Nitra világoskék csapatával mérkőztünk meg, ahol ellentmondást nem tűrő játékkal sikerült 9-2-re nyerni. Ezzel jeleztük, hogy velünk igenis számolni kell a tornán és a gyerekeknek is kellő önbizalmat adott a mérkőzés a folytatásra.

Airnergy FC - Nitra világoskék 9-2

gólszerzők: Rankó Viktor 3, Duleba Dani 3, Bánhalmi Zsombor 2, Domján Tamás

 


Rögtön ezután jöttek a vendéglátóink, akik ellen, mint már említettem, volt némi törlesztenivalónk. Szerencsére sikerült visszavágni, nem is akárhogyan. Újra parádésan játszott a csapat és még gólt sem tudtak rúgni a hazaiak, így a vége 7-0 lett.

Gúta - Airnergy FC 0-7

 gólszerzők: Domján Tamás 3, Bánhalmi Zsombor 3, Simon Balázs

 


Két győzelemmel a tarsolyunkba, esélyesként várhattuk a harmadik mérkőzést, ahol a Cicov csapatával mérkőztünk meg. Mind a támadóink, mind a védelmünk formája továbbra is 100%-os volt, így újabb kapott gól nélkül, 4-0-ra sikerült győzni.

Cicov - Airnergy FC 0-4

 gólszerzők: Simon Balázs 2, Domján Tamás 2

 


Ezt követően jött az egyik legnehezebb mérkőzés, ahol a később harmadik helyen végző Palárikovaval mérkőztünk meg. A tét ekkor már a tornagyőzelem volt, ami kicsit rá is nyomta a bélyeget a játékra, így nem sikerült újabb gól gazdag mérkőzést hozni. Ám, ami a legfontosabb, továbbra is parádézó védelmünknek köszönhetően ismételten kapott gól nélkül hoztuk le a mérkőzést és mivel a végén kétszer is betaláltunk, tornagyőztesként várhattuk az utolsó találkozót. 

Airnegy FC - Palárikova 2-0

gólszerzők:Rankó Viktor, Duleba Dani

 


Az utolsó mérkőzésen már annak tudatában léphettek pályára a fiúk, hogy az eredménytől függetlenül, tornagyőztesek. Ez meg is látszódott a játékukon, kissé dekoncentráltak voltak, az utolsó helyezett Nitra sötétkék csapata ellen. Ettől függetlenül, ha minimális különbséggel is, de sikerült győzni, így 100%-os teljesítménnyel lett első a csapat, akiknek ezúton is gratulálunk! 

Nitra sötétkék - Airnergy FC 1-2

gólszerzők: Duleba Dani,Domján Tamás

 


Végeredmény:

1.Airnergy FC

2.Gúta

3.Palárikova

4.Cicov

5.Nitra világoskék

6.Nitra sötétkék

 

"Az elmúlt hónapokban hadilábon álltunk a góllövéssel, örülök hogy ezúttal kiszakadt az a bizonyos gólzsák. Ráfért már a gyerekekre a sikerélmény és remélem ezután elhiszik, hogy akik eddig legyőzték minket (pl. decemberben a Gúta 2 - 1-re győzött ellenünk), semmivel sem jobbak, mint mi." - Turóczi György, vezetőedző






Támogatóink
2013 Minden jog fenntartva. Airnergy Hungary Football Club 2008
Weboldalt készítette: