Hírek - Új taggal bővült az Airnergy FC szakmai stábja
2018.07.28   13:10

Fiatal és ambiciózus Salagi Roland veszi át az új idényben az U15-ös csapatunk irányítását.





Roland, elõször is üdvözöllek az Airnergy Football Clubnál. Hogy érzed magad, mint az Airnergy U15-ös csapatának újdonsült edzője?


Megtisztelve érzem, hogy a klubban folytathatom a munkám. Az U15-ös csapat pedig egy új kihívást jelent számomra, de szeretem a kihívásokat!  Ha majd visszatérünk erre a kérdésre pár hónap múlva, kerekebb válasszal tudok szolgálni. Addig is remélem, hogy a beletett munkámat majd lehet látni a szezon folyamán.




Mit szeretnél elérni egyesületünknél?

Remélem, hogy a közös munka pozitív lesz és szeretném a csapatomból a legjobbat kihozni, ami már nem csak rajtam fog múlni.





Hogyan jellemeznéd magad, mint edző? Mik a legjobb tulajdonságaid?

Sok évet eltöltöttem ebben a sportban játékosként, amikor leérettségiztem, tudtam, hogy a sportban szeretnék továbbtanulni, így is tettem.  Nem bántam meg! Szeretem a labdarúgást, ezáltal számomra ez nem is munka, hanem inkább felüdülés. Sokrétűnek jellemezném magam, mindig tudok igazodni, az adott játékoskerethez, viszont amit megkövetelek, azt szeretem visszakapni, soha nem kérek többet, csak amit átadtam, azt viszont keményen.  Legjobb tulajdonságaim közé sorolnám a kitartást, az elhivatottságot, és azt, hogy tudok igazodni az adott helyzetekhez, emberekhez.



Végezetül, van bármi üzeneted leendő játékosaid felé?

„Teher alatt nő a pálma”, ha megfelelő mennyiségű munkát teszünk bármibe, az látható lesz egy idő után, ami nemcsak a focira igaz, hanem az élet összes területére. Ahhoz, hogy sikeresek legyünk nélkülözhetetlen a munka, a folyamatos edzésekre járás, a tanulni hajlandóság. Remélem készen álltok a kemény hónapokra! 

 

 

Támogatóink
2013 Minden jog fenntartva. Airnergy Hungary Football Club 2008
Weboldalt készítette: