Hírek - Újra elindult az élet az Airnergy-nél
2014.07.21   14:08

Sok fiatal, gyerkőc, sőt az edzők is tűkön ülve várták, hogy a jól megérdemelt pihenő elteljen és újra nekiállhassunk a munkának. A múlt héten, július 14-én végre elindult a felkészülés  a 2014/2015-ös szezon megmérettetéseire. A bajnokságok és a Bozsik programok csak augusztusban indulnak, azonban a hosszú felkészülési időszak minden szempontból segíti majd a játékosokat, hogy a legjobb formában futhassunk neki a rajtnak. Ezt szolgálja a ma kezdődő edzőtábor is Balatonalmádiban.

A június 14-i évzáró óta pontosan egy hónap telt el akkor, amikor a július 14-én először kifutottak a játékosok az Építők pálya gyepére - ennyi idejük volt kipihenni a tavalyi szezon fáradalmait és "felkészülni a felkészülésre". Az előszezon természetesen mindig fárasztó, a nagy nyári melegben az alapozás fizikálisan kimeríti a játékosokat, mégis nagy szükség van rá. Azért, hogy a felkészülési időszak még sikeresebb lehessen, klubunk július 21-étől (a kisebbeknek július 28-ától) egyhetes edzőtábort szervezett Balatonalmádiba, a Pedagógusüdülőbe. A választás azért Almádira esett, hogy a srácoknak lehetőségük nyíljon az edzéseket a vízparton kipihenni. A Pedagógusüdülő véleményünk szerint azért is lehet kitűnő választás, mert a vasútállomás mindössze 200, a futballpálya mindössze 50, a part pedig 30 méterre található a szállástól. A nyaralással összekötött edzőtáborban a helyi csapat pályáját béreljük (melynek minősége kiváló), illetve több edzőmérkőzést is játszunk környékbeli csapatokkal. Az edzőtáborból képekkel és hírekkel jelentkezünk majd.

 

Az edzőtábor után természetesen az Építők pályán folytatódik a csapatok számára a felkészülés.

Több változást is tapasztalhatnak az Egyesület életében azok, akik követnek minket: az egyik ilyen, hogy a 2014/2015-ös szezontól kezdve elindul a klubunkhoz tartozó TOP Futball Akadémia, mely az idei U16-os csapattal rajtol. A játékosok a többi korosztályhoz hasonlóan már elkezdték a felkészülést, és mire csapattársból osztálytárssá is válnak, már jól ismerhetik egymást. A korosztállyal kapcsolatban hamarosan bővebb hírrel jelentkezünk, addig is itt van pár kép a csapat első edzéséről:

További változás, hogy Egyesületünk ettől az idénytől kezdve több alközpontot is működtet majd. A Szily Kálmán Kéttannyelvű Szakközépiskola szolgáltatja az akadémiai csapat központját, a Kőrösi Csoma Sándor, a Kosztolányi Dezső, az Ady Endre és a Hajós András Általános Iskolák pedig a fiatalabb korosztályok központjaiként szolgálnak majd. Egyesületünk több óvodával is szerződést kötött, így például a Micimackó, a Szivárvány vagy a Mézeskalács Óvodával is szoros együttműködésben folytatjuk a munkát ezévtől. Ez a lista természetesen nem teljes, az összes óvodáról és iskoláról, továbbá az Egyesületet érintő strukturális változásokról egy külön cikkben résztesen foglalkozunk majd.

Mindent összefoglalva július közepén elindult az élet az Airnergy-nél. Komoly változásokat helyeztünk kilátásba azért, hogy az Airnergy egyre profibb és profibb lehessen, miközben a fő célunk, miszerint a gyermekek fejlődése és szórakozása mindennél előbbre való, mindvégig a szemünk előtt lebeg. Mi izgalommal és nagy lelkesedéssel vágunk neki az új szezonnak és a hozzá tartozó szakmai kihívásoknak! Hajrá Airnergy!

Ha nem szeretnél lemaradni semmilyen téged vagy gyermekedet érintő eseményről, hírről, ha szeretnél mindig friss képeket látni az Airnergy életéből, kövess minket a Facebookon és látogass el gyakran honlapunkra!

 
Támogatóink
2013 Minden jog fenntartva. Airnergy Hungary Football Club 2008
Weboldalt készítette: