Hírek - Válogatott: 3-an is bekerülhetnek a női korosztályos válogatottba
2019.02.07   15:13

Januárban Kókai Krisztina ismét meghívást kapott az U19-es válogatott bő keretébe. Telkiben közös edzőtáborban vett részt a női A-, U17-es és U19-es keret. Az edzések mellett egymás elleni mérkőzéseket is játszottak a csapatok. 



Az U19-es együttes tavasszal az Eb-elitkörben, Spanyolországban lép pályára. Reményeink szerint Kókai Krisztinával, aki először húzhatná magára a címeres mezt.



Az UEFA és az MLSZ közös projekt keretében döntést hozott a jövő évi fejlesztések programjairól, amelyben nagy szerepet kap új korosztályos válogatottak megszervezése és versenyeztetése. Ennek első lépése az U14 – es regionális válogatottak kialakítása, játékosok felkutatása és felmérése.  


A középső régióban közel négyszáz játékos lett regisztrálva, edzői ajánlások alapján 62 fő U14 – es játékos került behívásra az első válogatóra, melyet Kókán tartottak december elején. 
Egyesületünkből Kövy Elza és Olár Rebeka kapott meghívót a jeles eseményre. 
Mindketten sikerrel vették az első megmérettetést, így a második kiválasztó programra ismét meghívást kaptak. 




Az U14 korosztályos leány válogatott középső régiójának második kiválasztó programját 2019.01.31-én 9 órától tartották Gödöllőn, ahol ezúttal egymás közti játéké volt a főszerep.

Lányaink három mérkőzést játszottak, amelyeken jól teljesítményt nyújtottak. 

2019. 02. 07.

Támogatóink
2013 Minden jog fenntartva. Airnergy Hungary Football Club 2008
Weboldalt készítette: