Hírek - Vereség a Csepeltől hétközi meccsen
2014.04.03   15:17

A hétvégéről elhalasztott mérkőzésen U21-es csapatunk Csepelen vendégjátékoskodott. A végeredmény 8-2 lett a hazaiaknak.

 

U21


Csepel - Airnergy HFC 8-2 (6-1)

Összeállítás: Lajtos (Dedics) - Sipos, Zsapka (Baksa, később Baksa helyett Pallus), Juhász, Gauzer (Gál) - Méder, Várbíró (Czifra), Földi, Gecse (Gulyás) - Maka (Péli), Csatlós

Cserék: Dedics, Baksa, Pallus, Gál, Czifra, Gulyás, Péli

Gólszerzők: Méder, Földi

Edzői értékelés (Földesi Károly): A mezőnyben helyenként ügyesen hoztuk ki a labdákat, sőt, volt pár jól felépített támadásunk is. A baj az volt, hogy védekezésben óriási hibákat követtünk el, és az egyéni hibák megbosszulták magukat - így a Csepel megérdemelten vert minket 6 góllal. Az első félidő elején 6 percenként kaptuk a gólokat, ráadásul mindegyiket hatalmas egyéni hibákból. Így már szinte lehetetlen helyzetben voltunk a 18. percben, amikor 3-0-ra vezetett az ellenfelünk. Ameddig mentálisan és fizikálisan sem érjük el azt a szintet, ami szükséges lenne, csapatként sem fogunk tudni együttműködni és elfelejthetjük a jó eredményeket is. A jelenlegi szintet az edzéslátogatottságnak és a hozzáállásnak köszönhetjük.

 
Támogatóink
2013 Minden jog fenntartva. Airnergy Hungary Football Club 2008
Weboldalt készítette: