Hírek - Veretlen kezdés
2015.10.07   14:37

Kiskunfélegyházán került megrendezésre az első játéknap az U20-as futsal bajnokság II. osztályának Közép-Nyugat csoportjában, csapatunk a hazaiak legyőzése után a ,,régi ismerős'' Piliscsaba elleni döntetlennel zárt, négy pontot gyűjtöttünk tehát az első fordulóban.



FÉLEGYHÁZI TSI U20 - AIRNERGY FC U20 3 - 9 (0 - 5)
Nádasi - Kocsi H., Dévényi D., István, Gabura
cserék: Oláh, Csatlós, Juhász, Berkes
gól: Berkes (3), Dévényi D. (2), Kocsi H., István, Gabura, Oláh

Az MTK csapata végül nem jött el a fordulóra, így három csapat közt zajlottak a küzdelmek, első találkozónkon a hazaiak ellen léptünk pályára. Csapatunkban több olyan játékos is szerepelt, akik a felnőtt gárdánkban is stabil tagnak számítanak, fiatal koruknak köszönhetően azonban az U20-as mezőnyben is pályára léphetnek. Remekül kezdtük a nyitó találkozót, három perc után már vezettünk, a játékrész második felében pedig eldöntöttük a három pont sorsát, félidőben már ötgólos volt az előny. Fordulás után - talán a nagy előny tudatában - már nem volt hibátlan a védekezésünk, a hazaiak háromszor is betaláltak, ám ez a győzelmünket egy pillanatig sem veszélyeztette, kilenc gólig meg sem álltunk, így szép sikerrel kezdtük a szezont.



AIRNERGY FC U20 - PILISCSABA U20 3 - 3 (2 - 0)
Nádasi - Kocsi H., Dévényi D., István, Gabura
cserék: Oláh, Csatlós, Juhász, Berkes
gól: Berkes, Kocsi H., Csatlós

A kezdésre nem lehetett panaszunk az első találkozón sem, a második mérkőzésen azonban erre is rátettünk egy lapáttal, már az első percben betaláltunk. Még az első játékrészben sikerült kettőre növelni az előnyt, azonban a hazaiak elleni találkozóval ellentétben ezúttal más volt a forgatókönyv, nem sikerült megismételni a fölényes győzelmet. Ugyan a második félidőt is gyors góllal kezdtük, azonban előnyünket nem sikerült megtartanunk, a PAFC kilenc perc leforgása alatt egalizált, ezután pedig már nem sikerült megszereznünk a győzelmet jelentő negyedik találatot.


Értékelés:
Gyönyörű csarnokban került megrendezésre az első forduló, ami csonkára sikeredett, mert az MTK nem jelent meg. Így csak két mérkőzést játszottunk, az elsőt a hazaiakkal, és megérdemelt győzelmet arattunk. Jól játszottunk, magabiztosak voltunk, de a kapu előtt sokat hibáztunk. A második mérkőzésen a PAFC gárdája ellen két pontot buktunk, mert bár 3-0-ra vezettünk, könnyelműek voltunk, ellenfelünk pedig agresszív, határozott játékának köszönhetően ki tudott egyenlíteni. A tornát 4 ponttal az első helyen zártuk, azonban ha jobban koncentrálunk, mindkét találkozót sikerrel vehettük volna. A győzelemhez gratulálok, de a többi fordulót sokkal komolyabban kell vennünk.

                                                           Simon Péter

Támogatóink
2013 Minden jog fenntartva. Airnergy Hungary Football Club 2008
Weboldalt készítette: