Hírek - Veretlen zárás
2015.04.21   12:31

Biztos csoportgyőztesként mentünk az utolsó fordulóra Dunakeszire, és nem lazsáltuk el az immár tét nélküli három találkozónkat sem, újfent nem találtunk legyőzőre, és 56 pontot gyűjtve masíroztunk a középdöntőbe.

A Vác ellen kezdtünk, és az első játékrészben nem igazán találtuk a ritmust, ellenfelünk egygólos vezetésével ért véget a félidő, a második játékrészben azonban gyorsan egyenlíteni tudtunk, és a hajrában a győztes gólt is megszereztük, ezzel ötven pont fölé jutva a csoportban.

AIRNERGY FC U20 - VÁC FUTSAL U20
 2 - 1 (0 - 1)

Iváncsik - István, Gecse, Pándi, Králl
cserék: Dévényi D., Dévényi M., Csatlós
gól: Pándi, Gecse

Következő találkozónkon a házigazda Dunakeszi Kinizsivel csaptunk össze, ezúttal tíz perc elteltével mi szereztünk vezetést, de a hazaiak még az első félidőben egyenlíteni tudtak. Döntetlennel fordultak tehát a csapatok, majd néhány perc játék után ismét vezetést tudtunk szerezni, de akárcsak az első játékrészben, ezúttal is hamar egyenlített a Kinizsi. Több gól már nem esett, így döntetlennel zártuk a találkozót.

DUNAKESZI KINIZSI U20 - AIRNERGY FC U20 2 - 2 (1 - 1)
Iváncsik - István, Gecse, Pándi, Králl
cserék: Dévényi D., Dévényi M., Csatlós, Kocsi
gól: István, Pándi

A záró találkozón a REAC csapatával néztünk farkasszemet, az előző két kiegyenlítettnek bizonyuló meccsel ellentétben ezúttal nem volt kérdéses a győzelmünk. Ugyan ellenfelünk szerezte meg a vezetést, egyenlíteni pedig csak az első félidő vége előtt hat perccel sikerült, ez a gól mintha egy gátat szakított volna át, ugyanis a félidőt jelző dudaszó pillanatában már kétgólos előnyben voltunk. A második felvonásban pedig ott folytattuk, ahol abbahagytuk: egy percen belül kétszer is megzörgettük a REAC hálóját, és sorra jöttek az újabb lehetőségek, az újabb találatok. Végül kilencnél álltunk meg, fölényes győzelemmel, csoportelsőhöz méltó módon zárva az alapszakaszt, és jelezve középdöntős ellenfeleinknek, hogy számolni kell velünk.

AIRNERGY FC U20 - REAC SISE U20 9 - 1 (3 - 1)
Iváncsik - István, Gecse, Pándi, Králl
cserék: Dévényi D., Dévényi M., Csatlós, Kocsi
gól: Pándi(3), Csatlós(2), Dévényi D., István, Gecse, Kocsi


Értékelés:
Taktikusan, jól játszottunk, jókor váltottunk ritmust, amikor kellett lassítottuk a játékot. Gyönyörű gólokat szereztünk, méltó befejezése volt az alapszakasznak.GRATULÁLOK A CSAPATNAK A CSOPORTELSŐSÉGHEZ!

                                                            Simon Péter

Támogatóink
2013 Minden jog fenntartva. Airnergy Hungary Football Club 2008
Weboldalt készítette: