Hírek - Veretlenül a Siófok ellen
2015.04.09   16:59

A Siófok csapata látogatott hozzánk a Közép A csoport 21. fordulójában. U21-es csapatunk bravúrnak számító pontot szerzett, az U17 magabiztosan győzött.

Legidősebb nagypályás korosztályunk a bajnoki címre, de legalábbis dobogós helyezésre pályázó ellenféllel találta szemben magát, a vendégek a tabellán elfoglalt helyezésük alapján valószínűleg győzni jöttek, de sikerült elkeserítenünk őket.
Mindössze öt perc telt el a mérkőzésből, és máris gólt ünnepeltek a vendégek - itt talán azt hitték, könnyed mérkőzés vár rájuk, szerencsére nem így lett. Néhány percre rá egyenlítettünk, sőt, az első félóra végén a második gólunk is megszületett, így előnnyel fordultunk. A második játékrészben sokáig nem esett gól, ráadásul a vendégek egy óra elteltével emberhátrányba kerültek, bízhattunk tehát abban. hogy előnyünket megtartva megnyerjük a mérkőzést. Ez végül sajnos nem sikerült, az utolsó öt percben kiegyenlített a Siófok, azonban így is bravúros eredményt értünk el.

AIRNERGY FC U21 - SIÓFOKI BÁNYÁSZ U21 2 - 2 (2 - 1)
Iváncsik - Benedek, Pavelcsák, Joó, Balogh - Nagy, Csatlós, Unyi, Gecse, Kárpáti - Pándi
cserék: Szidor, Vas, Fazekas
gól: Pándi, Gecse

Értékelés:
Rosszul indult számunkra a mérkőzés, hiszen a vendégek az első lehetőségüket gólra váltották. Szerencsére ezután  tudtunk váltani, és az első félidőben mutatott játék alapján megérdemelten szereztük meg a vezetést. A második játékrészben is stabil maradt a védekezésünk, egészen addig, amíg emberelőnybe nem kerültünk. Furcsa módon tíz emberrel több helyzetet tudtak kidolgozni a Balaton-partiak, és ezek egyikét a hajrában gólra is váltották. Gratulálok a CSAPATNAK a helytálláshoz és az első félidőben mutatott érett futballhoz!

                                                                 Pördi Ádám



U17-es csapatunk esélyesként lépett pályára, és ennek megfelelően kezdődött a mérkőzés: már a hetedik percben megszereztük a vezetést. Ellenfelünk ugyan még az első negyedórában egyenlíteni tudott, azonban ez nem zavart meg minket, sőt! A siófoki gólt követően két perc alatt kétszer is betaláltunk, ezzel nyomatékosítottuk a vendégekben, hogy mindenképp győztesen akarjuk elhagyni a pályát. Olyannyira, hogy még az első félidőben meglőttük a negyedik gólunkat is, eldöntve ezzel a találkozót. Ugyan ellenfelünk gyorsan szépített, ám a második játékrészben négy perc alatt két gólt szerezve fölényes sikert arattunk, és továbbra is harcban vagyunk a dobogós helyezésekért.

AIRNERGY FC U17 - SIÓFOKI BÁNYÁSZ U17 6 - 2 (4 - 2)
Nádasi - Vörös, Fodor, Keszthelyi, Králl - Berki, Ferenczi-Bakó, Dévényi D. - Dévényi M., Sziám, Bakos
cserék: Fejes, Kiss, Schubert
gól: Ferenczi-Bakó(4), Dévényi M., Bakos

Értékelés:
Nagy múltú csapattal találkoztunk, nem számíthattunk könnyű mérkőzésre, ezért külön felhívtam a játékosok figyelmét, hogy az első pillanattól koncentráltan és fegyelmezetten futballozzunk. Ferenczi-Bakó Márk remek napot fogott ki, a gyors mesterhármasának köszönhetően megnyugtató előnybe kerültünk, támadójátékunkkal elégedettek lehetünk, de védekezésben még javulnunk kell. Győzelmünk nem forgott veszélyben, teljesen megérdemeltük a három pontot. Gratulálok a GYŐZELEMHEZ!

                                                       Simon Péter

Támogatóink
2013 Minden jog fenntartva. Airnergy Hungary Football Club 2008
Weboldalt készítette: